Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

  • Total Stats
    • 6 Authors
    • 336 Posts
    • 310 Tags
    • 59 Comments
    • 39 Comment Posters
    • 7 Links
    • 17 Post Categories
    • 2 Link Categories

Aubergine Parmigiana

Ingrediënten:
1 grote Aubergine, in 1 cm dikke plakken
60 ml olijfolie
1 grote ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, geperst
450 gram gehakt
250 ml pastasaus
250 ml water
1 theelepel oregano
50 gram Parm. Kaas
450 gram Mozzarella kaas

Bereiding:
Verhit de oven voor op 180 graden.
Week de aubergine een uur in zout water. Laat drogen op keukenpapier.
Verhit de helft van de olie in een pan en bak de uitjes, voeg knoflook toe en laat minuutje sudderen. Voeg gehakt toe, als dit gaar is de tomatensaus en het water. Laat 15 minuten sudderen. Doe de overgebleven olie in een andere pan en bak de aubergine plakken goud bruin. Olie een ovenschaal en voeg de helft van de aubergineplakken toe, daarover de helft van de saus en daar weer de helft van de Parm. Kaas en de Mozarella. Herhaal deze lagen.
Bak ca. 25-30 minuten totdat alles goudbruin kleurt.
Totaal: 62.6 KH
p.p. 7.8 KH

Recept van Monique (moosje75)

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes