Ingrediënten:
240 gram Atkins Baking Mix
1 zakje Splenda® a 1 gram
2 el bakpoeder
1/4 tl zout
120 ml slagroom
120 ml zure room
1 ei
Bereiding Wafels
Volg hetzelfde recept als voor de pannenkoeken. Giet het beslag in het midden van het wafelijzer. Bak de wafels in 1 – 1,5 minuut of tot ze gaar zijn.
Met dit recept maakt u 5 wafels.
6 gram netto koolhydraten per wafel.
Bereiding Pannenkoeken:
Meng alle droge ingrediënten samen in een grote mix kom.
Voeg de slagrom, zure room en het ei toe en mix het tot een beslag.
Laat het beslag minstens 5 minuten staan om het bakpoeder te activeren.
Vet de pan in en bak de pannenkoeken op een medium hittebron.
Draai de pannenkoeken zodra er bovenop luchtbellen verschijnen en de randjes beginnen te bakken.
Dit recept maakt 10 pannenkoeken van 10 cm Ø. 3 gram netto koolhydraten per pannenkoek.
Laatste reacties