Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Forel met garnalen /champignonsaus (4 porties)

vis_plus_garnalenINGREDIËNTEN:
Forellen 4
Champignons 250 gram
Hollandse garnalen 100 gram
Slagroom 200 ml
Versgemalen peper en zout
Beetje citroensap en/of witte wijn
Peterselie om te garneren
Boter om in te bakken

BEREIDEN:
Bestrooi de schoongemaakte en afgedroogde forellen van buiten en binnen met peper en zout en bak ze gedurende 4-5 minuten in de hete boter. Zorg dat de boter niet verbrand. maak intussen de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Leg de gebakken forellen in een (warme) vuurvaste schaal en zet deze zolang in een lauwe oven. Bak de champignons in het achtergebleven braadvet. Giet na 3 minuten de room erbij en breng het tegen de kook aan, laat pruttelen tot de saus enigszins dik begint te worden. Laat de garnalen nog een minuutje in de saus meewarmen. Corrigeer de saus met peper, zout, citroensap en witte wijn. Giet de saus over de forellen en garneer mer peterselie.
Koolhydraten per portie: ongeveer 1 gram

Recept van Olette

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes