Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Frisse veldsla

slaINGREDIËNTEN:
200 gr. veldsla
Citroensap
Olie
Peper
Spekblokjes
Eventueel zoetstof

BEREIDING:
Bak de spekjes uit en laat ze afkoelen op keukenpapier meng in een kom 2 dl. olie , sap van een halve citroen of 1/4 flesje de peper en eventueel de zoetstof. De dressing kun je ruim vantevoren maken, even voor het opdienen van de maaltijd meng je de veldsla onder de dressing en de frisse sla is klaar. Ik heb ongeveer uitgeteld hoeveel kh’s er in zitten en ik kom op 2.7 kh per 100 gr. Ik hoop dat dit een lekkere variant is op alle sla soorten die we mogen en dat er genoeg mensen van zullen smullen

Recept van van Lilian Houben

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes