Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Makreel Mousse

INGREDIËNTEN:
Gerookte makreel 1
Room kaas 3 el
Citroensap 1 el
Bosje bieslook 1
Kleine tomaatjes 4
cayennepeper een mespuntje
veldsla 150 g
witte wijnazijn 2 el
niet te pittige mosterd 1 tl
olie 3 el
zout en peper

BEREIDEN:
Vil de makreel,verwijder de graten en pureer de filets en de roomkaas in een mixer (voeg citroensap toe). Was de bieslook (houd 1 volle el achter), snijd het daarna fijn en meng het in de mousse.Breng vervolgens op smaak met peper,zout en cayennepeper(pittig). Laat afgedekt 30 min. staan. Veldsla wassen en laten uitlekken. Tomaten in partjes snijden Van moster,azijn,peper,zout en olie een romige dressing maken. Voeg de veldsla toe. Verdeel deze samen met de tomaten over de borden. Gebruik twee lepels om balletjes van de mousse te maken en leg ze naast de salade. Bestrooi het geheel met de overgebleven bieslook.

Recept van Stefani

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes