Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

  • Total Stats
    • 6 Authors
    • 336 Posts
    • 310 Tags
    • 59 Comments
    • 39 Comment Posters
    • 7 Links
    • 17 Post Categories
    • 2 Link Categories

Gevulde pannekoek

INGREDIËNTEN:

Pannekoek:
ei 1
slagroom 4 eetlepels
protëinepoeder 1 eetlepel (eventueel beetje sojamelk om beslag wat dunner te maken)
peper en zout
BEREIDING:
mix alle ingrediënten door elkaar en bak de pannekoek in de pan met een klontje boter (zorg dat je een mooie grote ronde pannekoek krijgt)

Vulling:
kipfilet 1
roomkaas 50 gram
(geraspte) kaas jong belegen 3 à 4 eetlepels (naar eigen smaak toevoegen)
ui klein stukje (1/4 stuk)
knoflook 1 theelepel
champignons uit blik 3 eetlepels
kruidenroomkaas Boursin of Val Blanc (om pannekoek mee te besmeren)

BEREIDING:
Snipper de ui en snij de kipfilet in dunne reepjes. Bestrooi de kipfilet met wat zout en peper. Bak eerst de ui in wat boter of olie, daarna de kipfilet en de knoflook tot de kipfilet gaar is. Voeg de champignons en de roomkaas toe. Laat nog even op laag vuur staan tot de roomkaas gesmolten is. Roer het geheel goed door. Besmeer nu de binnenkant van de pannekoek met de kruidenroomkaas. Haal de pan van het vuur en leg de vulling op één helft van de pannekoek. Strooi nu de geraspte kaas over de vulling heen. Vouw de pannekoek dicht en de plaats de pannekoek nu nog heel even in de oven tot de kaas gesmolten is (ongeveer 2 à 3 minuten).

Recept van Audrey

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes