Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Gevulde paprika’s (4 pers)

Ingrediënten:
4 paprika’s
pond gehakt
blik bruine bonen
1 ui
bakje champignons
paprika poeder flink wat
knoflook 2 theelepels
sambal badjak 1 theelepel
snufje peper en zout
creme fraiche klein potje
geraspte kaas belegen

Bereiding:
Zet de oven al vast op 200 graden. Haal het dopje van de paprika en haal de zaadjes er uit. Kook de parika ongeveer 8 min ook het dekseltje van de paprika. Doe de kruiden bij het gehakt en de fijn gesneden ui en champignons er bij en rul deze. Als het bruin is doe de bruine bonen er bij. Als de parika’s gekookt zijn haal je ze van het vuur en laat ze uit lekken. Als dit gebeurd is vul je de parika met de gehakt vulling. Doe daar over een eetlepel crème fraiche. En daarover geraspte kaas. Doe het dekseltje van de paprika er op. Zet ze in een oven schaal en laat het ongeveer 15 min staan tot je een bruin laagje je krijgt.

Recept van Suzanne V

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes