Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Zalmfilet uit de oven 2

Bereiding:
Oven op 220C
Vis met peper en zout bestrooien (ik gebruik 1 zalmfilet pp) en in een ovenschaal leggen. Uien en champignons fruiten (ben je huiverig voor de KH uit de ui dan laat je ze weg of je neemt bv verse spinazie of iets dergelijks).
Blikje kreeftensoep (campbell bv. = 5KH per 100 gr.) vermengen met bekertje crème fraiche (hier kan je naar smaak ook nog grote garnalen of rivierkreeftjes aan toe voegen (in kleine bakjes te koop bij bv AH) mag evt. scheutje cognac bij. Schep groente mengsel over de vis en daarna de saus (soep + crème fraiche) 45 min. in de oven. Naar keuze kan je er nog geraspte kaas overdoen, lijkt gekke combi met de vis maar is echt lekker.
Voor de niet Akins volgers tagliatelle erbij, ik eet het gewoon zo met een lekkere salade.
Ideaal gerecht om van te voren klaar te maken en ook een lekker recept voor als je gasten krijgt. Van te voren klaar te maken dus je staat niet de hele avond in de keuken, alleen even om de pasta te koken en de salade te maken.

Recept van Louise

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes