Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Gevulde Champignons (vetmaaltijd)

INGREDIËNTEN:
1 bakje grote champignons
4 sneden magere ham
Half glas witte wijn
Room
Gemalen kaas
Zout en cayennepeper, muskaat en tijm

BEREIDINGSWIJZE:
Houd 4 grote champignons apart, zonder steeltje. De overige champignons snijd je in kleine stukjes en bak ze op redelijk hoog vuur tot al het vocht verdampt is en ze bruin worden. Zout, cayennepeper, muskaatnoot en een beetje tijm niet vergeten. De in fijne reepjes gesneden ham nog even meekleuren en de witte wijn en de room bijvoegen. Al roerende laten indikken op hoog vuur. De 4 champignonhoeden in de ovenschaal schikken en met het mengsel vullen. Gemalen kaas erover strooien. 3 minuten in de microwave of 20 minuten in de gewone oven.

Recept van Almaaz

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes