Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Pannekoekjes 2

INGREDIËNTEN:
Eieren 2
Proteinepoeder 1 eetlepel
Gebroken lijnzaad 1 eetlepel
Zemelen 1 eetlepel
Snufje zout

BEREIDEN:
Het beslag moet niet te dik zijn, als het te dik is dan wat water toevoegen. In voldoende boter bakken op een laag vuur in een anti aanbak koekenpan. Wij hebben niet altijd gebroken lijnzaad dus dan doen we er wat extra zemelen door. Je kunt er ook gemalen en geroosterd sesamzaad door doen. Als de pannenkoekken koud zijn, zijn ze heel stevig en kun je ze beleggen met dik roomboter, hartig en/of zoet beleg. Degene waar ik het recept van heb doet van alles door het beslag, bv. fijngesneden olijven, kaas, italiaanse kruiden. Ook lekker als nagerecht, met aardbeien en slagroom.

Recept van Choucroute

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes