Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Spinazieomelet (4 pers.)

INGREDIËNTEN:
Plakjes ontbijtspek 75 gr
Spinazie 150 gr
Eieren 6
Teentjes knoflook 3
Crème fraîche 125 ml
Olijfolie 2 el
Oregano

BEREIDEN:
Paar uur van te voren de spinazie op bv. een bordje laten ontdooien. Je kan natuurlijk ook verse spinazie gebruiken.Die moet je dan wassen, laten uitlekken en grof hakken. De spekplakjes in droge pan krokant bakken. Uit de pan nemen en verkruimelen. Eieren met zout en peper loskloppen, spinazie toevoegen. Knoflook pellen en boven de eieren uitpersen. Spekkruimels toevoegen, oreganoen crème fraîche door de eieren mengen. In grote koekepan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Eiermengsel erin schenken. Omelet op laag vuur bakken tot de bovenkant droog is. Een bord op de pan doen en samen omkeren en dan op nieuw in de pan laten glijden. Andere kant in ca. 5 minuten lichtbruin bakken.
Aantal koolhydraten per portie: 2 gram

Recept van Susanne

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes