Ingrediënten:
voor de spinazie:
1 zak verse spinazie (600 gram) 6 kh
1 pakje tijgergarnalen (lidl)
1 eetlepel kikkoman sojasaus 1 kh
2 teentjes knoflook 1 kh
peper en zout
4 eieren (klein) 2,4 kh totaal per portie: 5,2 kh.
olijfolie
voor de vis:
1 zak tapiafilet (ca. 450 gram)
zout
dille
flinke scheut olijfolie en 50 gr.roomboter
Bereiding:
In wok met olijfolie garnalen bakken met geperste knoflook, zout en peper, wanneer de garnalen bruin zijn, voeg sojasaus toe. Op hoog vuur de spinazie in gedeeltes meewokken, laat kookvocht wat inkoken.
Kruid intussen de visfilets met dille en zout, bak ze in de koekepan in een mengsel van roomboter en olijfolie, bruin en krokant.
Breek 4 eieren over de spinazie en roer goed door op hoog vuur, tot spinazie-garnalen roereimengsel.
Dien op met de gebakken vis.
Recept van Door
Laatste reacties