Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Paddestoelen Tortilla (4 personen)

INGREDIËNTEN:
paddestoelen 200 gram
oesterzwammen 100 gram
olijfolie 6 el
tijm ½ tl
eieren 6
Zout en peper
Benodigdheden:
Keukenpapier
Koekepan ca. 21cm Ø

BEREIDEN:
Paddestoelen schoonmaken met keukenpapier en de harde stukjes van de oesterzwammen afsnijden. Paddestoelen in stukjes snijden. In koekepan de helft van de olie verhitten. De paddestoelen in ca. 5 minuten bruin bakken, blijven roeren. Tijm erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. In een kom de eieren loskloppen met zout en peper. Paddestoelen door de eieren scheppen. In koekepan rest van de olie verhitten. Eiermengsel in de pan schenken en tortilla afgedekt op laag vuur in ca. 10 minuten laten stollen. Bord op pan leggen, samen keren en tortilla met onderkant boven terug laten glijden in de pan. De andere kant in 3 minuten bruin bakken.

Aantal koolhydraten per portie: 1 gram

Recept van Susanne

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes