Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Gevulde varkensfilet (voor 4-5 personen)

INGREDIËNTEN:
varkensfilet 1 kg
courgette 1
roombrie 1 punt
zout, peper, kruiden naar smaak
boter om in te braden

BEREIDING:
Snijd de filet in de lengte 5x in tot ongeveer 2cm van de bodem. Bestrooi het vlees met zout, peper, en wat je maar wilt. Snijd de courgette in de lengte in smalle reepjes, zorg ervoor dat er een stukje van de schil aanzit. Ook de brie in smalle lengtereepjes snijden. Vul nu de filet om en om met courgette en brie en bind hem goed dicht (als een rollade) In een voorverwarmde oven 200 gram boter laten bruinen, filet in de braadslee, en ongeveer 1,5 uur op 200 graden. Niet vergeten regelmatig te bedruipen. Wanneer de filet aangesneden wordt krijg je een grappig effect met geel/groene streepjes. Eet smakelijk

Recept van Jeanette

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes