INGREDIËNTEN:
2 kipfilets
1 bakje roomkaas
1 puntje gorgonzolakaas
1 courgette
olijfolie
peper
zout
BEREIDING:
De kipfilets is dunne plakjes snijden en bestrooien met peper en zout.
Ondertussen olijfolie verwarmen en daar de kipfiletplakjes lichtbruin bakken.
Deze daarna op een stukje keukenpapier laten uitlekken.
De roomkaas en gorgonzola smelten in een beetje water, niet laten koken.
Daar de kipfilets in leggen en mee verwarmen.
1 courgette wassen en in de lengte in 2 helften delen.
Daarna met een kaasschaaf in dunne repen snijden.
Deze repen even blancheren in water met een beetje zout of kruidenbouillonblokje.
Na enkele minuten in vergiet doen.
Presentatie: bedje maken van de courgette tagliatelli en daar de kipfilet met saus over doen.
Recept van Marijke Pauw
Laatste reacties