Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Kipfilet met gorgonzolasaus op bedje van courgette

kipfiletINGREDIËNTEN:
2 kipfilets
1 bakje roomkaas
1 puntje gorgonzolakaas
1 courgette
olijfolie
peper
zout

BEREIDING:
De kipfilets is dunne plakjes snijden en bestrooien met peper en zout. Ondertussen olijfolie verwarmen en daar de kipfiletplakjes lichtbruin bakken. Deze daarna op een stukje keukenpapier laten uitlekken. De roomkaas en gorgonzola smelten in een beetje water, niet laten koken. Daar de kipfilets in leggen en meeverwarmen. 1 courgette wassen en in de lengte in 2 helften delen. Daarna met een kaasschaaf in dunne repen snijden. Deze repen even blancheren in water met een beetje zout of kruidenbouillonblokje. Na enkele minuten in vergiet doen. Presentatie: bedje maken van de courgette tagliatelli en daar de kipfilet met saus over doen.

Recept van Marijke Pauw

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes