Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Paddestoelen ovenschotel (3 personen)

INGREDIËNTEN:
Paddestoelen 200 gr
Ui ½
Plakken spek 4
Eieren 8
Slagroom 150 ml
Geraspte kaas 80 gr
Boter 1 el
Fijngesneden peterselie
Peper en zout

BEREIDEN:
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de steeltjes van de paddestoelen en snij ze in stukjes. Snipper de ui. Bak de ui in boter 2 minuten. Voeg dan de spek en paddestoelen toe. En bak ze tot ze mooi bruin zijn. Voeg peper en zout naar smaak toe. En doe het mengsel in de bakvorm. Roer de eieren, slagroom en kaas goed doorelkaar en giet het over het paddestoelen-mengsel. Zet de schotel 20 minuten in de oven tot de bovenkant een mooie bruine korst heeft. Bestrooi met gehakte peterselie.Je kunt ook de grillfunctie gebruiken dan is de baktijd iets korter. Als de bovenkant te snel donker word, bedek de schotel dan aliminiumfolie.
Aantal koolhydraten per persoon: 6,8 gram

Recept van Susanne

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes