Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Witlof met oesterzam

INGREDIENTEN:
Pond witlof
100 gram oesterzam
pommodori secci (paar stukjes)
balsamico
azijn
peper, zout
olie

Bereiding:
Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en “pluk” ze los. Olie in de pan (niet teveel anders word het zo vet en vinden wij niet zo lekker!), witlof erbij en lekker roerbakken, niet te gaar laten worden alleen maar even aanbakken. Dan de paddestoelen erbij en lekker bakken. Net zo lang bakken tot je het zelf lekker vindt. Wij houden van wat knapperig, maar je kan het ook langer bakken zodat het meer gaar wordt. Als laatste als het bijna klaar is de pommodori erbij en peper en zout toevoegen. Dan afblussen met een scheut balsamico-azijn! Vind het moeilijk te adviseren over hoeveelheden, ik doe het altijd maar een beetje op het gevoel. Hoop dat de juiste hoeveelheden bovenaan staan! Succes!

Recept van Circus

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes