Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Notenrotsjes

INGREDIËNTEN:
Ringers chocoladereepjes Melk/Puur 3
Amandelen/Hazelnoten 100 gr
Roomboter ±40 gr
BENODIGDHEDEN:
Bakpapier

BEREIDEN:
Smelt de reepjes met de roomboter 1 minuut in de magnetron. Hak ondertussen de noten niet al te fijn. Neem het chocolade-botermengsel uit de magnetron en roer dit goed door.(Als het nog niet helemaal gesmolten is, zet het dan nog een paar seconden terug in de magnetron.) Roer de noten goed er goed door. Leg een stukje bakpapier op het aanrecht, en maak hoopjes(zo groot als je wilt) van het noten-chocolade-botermengsel. Pak het bakpapier op en leg het in koelkast om het hard te laten worden. Als het hard is kun je het in een schaaltje leggen. Het is makkelijk los te halen door het bakpapier.
TIP:
Voeg een extra smaakje toe zoals bv. kaneel! Erg lekker door de gesmolten chocolade.

Recept van Elly

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes