Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Geitenkaas met sesamzaad

2 personen
INGREDIËNTEN:
1 Geitenkaas Rond 1 kh
30 gram (geroosterd)sesamzaad 1.5 kh per 30 gram
100 gr Sla (lekkerst vind ik zelf rucola) ongeveer 3.5 per 100 gram
Komkommer 1 kh per 100 gram
Balsamico azijn
Olijfolie 0

BEREIDING:
Snij de geitenkaas door de helft. Als je zachte geitenkaas hebt,kun je er een platte bol van maken. Smeer deze geitenkaas in met sesamzaad. (Indien het sesamzaad niet geroosterd is kun je die even in een koekepan zonder boter even kort op het vuur laten staan. Wel blijven roeren) Laat het sesamzaad even afkoelen voordat je het op het geitenkaasje smeert.
Doe het geitenkaasje met sesamzaad in de oven,net totdat het niet smelt. Ongeveer 3 a 4 minuten in de oven is voldoende. Haal deze dan uit de oven. Doe wat sla op een bordje met wat balsamicoazijn en wat peper en zout en olie. Plaats dan wat komkomer op de sla in een kring en plaats op de komkomer het geitenkaasje met sesamzaad. Bij mensen die koolhydraten mogen eten, zouden ipv komkommer wit geroosterd brood onder het geitenkaasje kunnen leggen

Recept van Marina

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes