Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Gnocchi

Ingrediënten:
450 gram ricotta kaas
225 gram roomkaas (evt boursin)
3 eieren
15 gram sojameel
snufje zout, cayennepeper en nootmuskaat
225 gram (ongezouten) boter, gesmolten
50 gram parm. Kaas

Bereiding:
Doe de ricotta en roomkaas door een fijne zeef. Mix de eieren, voeg de sojameel toe en de kruiden. Stop dit mengsel een uur in de koelkast. Breng een grote pan water aan de kook en zet dan vuur iets lager.Gooi de kaas mix met een theelepel in het kokende water. (ze zullen vanzelf van de bodem naar boven drijven laat ze daar 20 minuutjes sudderen, dan zijn ze klaar). Haal de gnochi voorzichtig uit de pan (met zo’n lepel met gaatjes erin) en laat ze uitlekken op stuk keukenpapier. Gooi de helft van de gesmolten boter op een groot bord, voeg de Gnocchi toe, en gooi daar de andere helft van de boter over, strooi er de parm kaas overheen. Je kan de Gnocchi direct serveren of in de koelkast bewaren en later weer verwarmen. Als je Boursin hebt toegevoegd is de Gnocchi lekker gekruid.
(Je kan er ook een pastasaus bij maken.)
Totaal: 27.2 KH
p.p. 3.4 KH

Recept van Monique (moosje75)

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes