Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Quiche 3

Dit is de vulling van de Quiche die wij vroeger in onze banketbakkerij maakten (dit ging in een bakje van bladerdeeg, maar is zonder ook heel goed te maken, met wat sla erbij een verrukkelijke maaltijd van ongeveer 5 kh per stuk). Ik heb altijd een voorraadje in de vriezer hiervan.
Ingrediënten:
350 gr slagroom
125 gr kwark
150 gr ei (3)
150 gr geraspte oude kaas
Peper en zout naar smaak

Bereiding:
Slagroom en kwark mengen tot glad mengsel. Eieren heel glad kloppen en door slagroommengsel roeren. Kaas erdoor roeren. Mengsel verdelen over 4 schaaltjes (wij gebruiken zgn. pie-plates, aluminium schaaltjes voor appeltaart of boterkoek) Oven op 160 graden 30-40 minuten. Wij maken hem vaak met spekjes, zalm of mosselen, maar leef je uit zou ik zeggen.

Recept van Louise

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes