Low-carb-variant op pindasoep – in 20 minuutjes klaar!! Voor 4 personen
INGREDIËNTEN:
Eieren 4
Ui 1
Olie 2 el
Kipfilet in blokjes 350 gr
Amandelpasta 150 gr
Kippenbouillon van tablet (Knorr) 1 liter
Chinese roerbakmix 400 gr
BEREIDING:
- eieren in 9 min. hard koken, afspoelen onder koud stromend water, pellen en halveren
- intussen in (soep)pan ui in olie 1 min. fruiten
- kipblokjes erdoor scheppen en in 5 min. rondom bruin bakken
- amandelpasta 1 min. meebakken
- bouillon toevoegen
- soep weer aan de kook brengen
- roerbakmix erdoor mengen en kip en groenten in 3 min. gaat laten worden
- in 4 kommen 2 halve eieren leggen
- soep erop schenken
- *voor niet-atkinsers kroepoek erbij serveren
Recept van Esterella
Laatste reacties