Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Gehaktpizza / Meatloaf

BEREIDING:
Meng 250 gr half om gehakt op kamertemperatuur met: 1 ei, 4 el gemalen blanke lijnzaad, zout, peper, (italiaanse) kruiden naar smaak. Beleg hiermee een siliconen bakvorm, of alumimium schaaltje (eventueel zelf vouwen)
Beleg deze gehaktbodem met: uienringen plakjes tomaat plakjes mozarella plakjes ontbijtspek, ansjovis, tonijn, salami of ham eventueel groenten naar keuze. (champignon artisjok, prei, courgette, paprika) strooi er wat gemalen kaas overheen 20 minuten in de over bakken op 200 gr.
Kan warm én koud gegeten worden. als er veel vocht vrijkomt: afgieten.

Recept van Katinka

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes