Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Karbonade in Folie

INGREDIËNTEN:
4 schouderkarbonades
2 uien
1 groot blik tomatenpuree
250 gram champignons
8 plakken ham (normaal gesneden)
4 stukken aluminiumfolie
Peper en zout
Olie

BEREIDING:
Karbonade met peper en zout om en om aanbraden in olie (Boter) Op een bord even apart leggen. Intussen de uien en champignons snijden en zacht laten smoren in olie of boter; uien uitnemen, overtollige olie of boter uit de pan verwijderen en uien weer terug in de pan doen; de tomatenpuree toevoegen en nog even omscheppen. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg op elk vel een plak ham. Hierop een schep van het uienmengsel, daarna de karbonade. Nogmaals een schep van het uienmengsel met ham. Vouw het geheel tot een pakje. Leg de pakjes in de oven op een bakplaat en laat ze ongeveer 10 minuten op stand 4 verder gaar worden. Geef er gekookte witlof bij of gemengde sla.

Recept van Almaaz

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes