Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Crêpe/Taco/Noodles

Ingrediënten:
2 el proteïne poeder (0,1)
1 ei (0,9)
1 el room (1,6)
Eventueel zoetmiddel t.w.v. 2 tl. Suiker
2 el water (genoeg om een dun beslag te maken)
boter
totale recept : 2,6 kh

Bereiding:
Vermeng alle ingrediënten, laat het beslag een paar minuten rusten om op te stijven. Verwarm een tefal-koekenpan. Doe er wat boter in, giet wat beslag in de pan. Beweeg de pan in de rondte om de hele bodem met deeg te bekleden (je kan de achterkant van een lepel gebruiken indien nodig). Laat bakken tot de bovenkant niet meer vochtig is. Draai de crêpe om een bak ongeveer 15 seconden aan de andere kant. enz. enz. Dit is een goed ‘vooruitbak-recept’. Je kan ze ongezoet maken voor tortillas, bakken in de vorm van een taco, gebruik ze als enchiladas of wraps, snij ze in reepjes en bak ze als namaak Chinese Noodles voor in de soep, Lasagna, of vullen met vlees en groenten etc. Proteinepoeder zónder smaak is het beste voor dit recept (Protifar Plus). Gezoet zijn ze lekker als dessert of ontbijt, met roomkaas en vruchtensiroop, of bessen of zelfgemaakte jam, eventueel wat hagelslag, slagroom.

Recept van Louise

1 comment to Crêpe/Taco/Noodles

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes