Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

 • Total Stats
  • 6 Authors
  • 336 Posts
  • 310 Tags
  • 59 Comments
  • 39 Comment Posters
  • 7 Links
  • 17 Post Categories
  • 2 Link Categories

Eieren Benedict Louise

Ingrediënten:
1 revolutiebroodje
2 plakken ham
2 eieren
Snufje zout
1 theelepel azijn
1 eetlepel Hollandse saus

Bereiding:
Snij het broodje doormidden. Verwarm de ham in de boter, 2 minuten aan iedere kant en leg de ham op het broodje. Pocheer de eieren als volgt;vul een steelpannetje voor 2/3 met water, voeg zout en azijn toe. Breng het water aan de kook, verminder de warmte zodat het water tegen de kook aan blijft. Breek een ei in een kom en laat het heel voorzichtig in het water glijden. Doe hetzelfde met het andere ei. Duw tijdens het koken de eieren voorzichtig onder water. Haal de eieren met een schuimspaan uit het water, als de eiwitten stevig zijn. Leg ze op het broodje en bedek ze met warme Hollandse saus.
Dien direct op.

Recept van Louise

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes